top of page

Borta bra men hemma bäst


Nu har vi äntligen kommit tilbaka till Cochabamba från att ha varit i Lima i två veckor. Veckorna i Lima var två hektiska veckor med mycket undervisning och gemenskap med de andra teamen och även om det var jättekul att träffa alla så var det väldigt skönt att komma tillbaka till lugna och förhållandevis lilla Cochabamba.

Veckorna sen vi kom tillbaka har varit rätt så lugna mest för att jag har varit lite småsjuk och inte kunnat vara med på alla aktiviteter. Men nu har jag äntligen börjat friskna till och kan ta upp tempot till det normala igen.

Nu är det ju så att det börjar dra sig mot Jul även här där vi fortfarande har trettio grader mest varje dag. Men vi svenskar kommer nu under de kommande veckorna försöka samla in lite pengar till matpaket till de som verkligen behöver det här i Cochabamba. Vi gör det i sammarbete med en lokal kyrka som ser till att paketen verkligen hamnar där de behövs. Ett matpaket kostar ungefär 100kr och räcker en vecka till en familj. Vill du bidra så kan man Swisha till: 073 5052931 eller om man inte har Swish kan man skicka ett meddelande till mig på Facebook så löser vi det på något annat sätt.


Senaste inläggen:
bottom of page