top of page

Machu Pichu, Vatenfall och ungdomsläger.

Så då var det dags att skriva något litet igen hade tänkt göra det för ett tag sen men de senaste två veckorna har varit stressiga på ett fantastiskt sätt. Allt började i måndags för två veckor sedan då vi hängde med ett par Bolivianer upp till vattenfall i närheten av Cochabamba. Vi hade frågat innan om det var jobbigt att gå dit svaret var att visa partier kunde vara lite krångliga.... Det visade sig att rätt många bitar var mer bergsklättring än vandring. Men även om det var lite svårt så var det helt klart det när man kom fram.

Sen förra lördagen så var det dags för ungdomsläger i kyrkan detta började med att vi åkte mot ett ställe i djungeln som heter Chapare. Eftersom kyrkan är väldigt måna om att alla ska få följa med så började resan först när lovsångbandet var klara med kvällens Gudstjänst vilket gjorde att vi åkte vid elva på kvällen, kom fram tre, sov halv fyra och vaknade vid fem för då skulle vi upp och springa lite för Gud. Detta följdes upp av Bolivias militärs morgondrill vilket killarna som varit i militären tyckte var jättekul. Men även om vi svenskar hade tyckt om lite lugnare tempo så var det ett fantastiskt läger med undervisning och lekar.

Sen när vi väll var igång så var det ju ingen ide att lugna ner oss så på tisdag kväll så lyfte delar av teamet för vår resa mot Machu Pichu. Vilket var helt fantastiskt. Och nu på måndagen landade vi i Lima för att ha två kursveckor med alla de sydamerikanska teamen.


Senaste inläggen:
bottom of page