top of page

Lugnt igen typ...


Nu har det varit ett tag sen jag skrev senast. Detta bror mest på att hela December har varit väldigt stressigt med allt från sommaravslutningar(japp sommar här nu) till Jullov. Det roligaste som vi har gjort sen jag skrev senast är dock såklart att dela ut alla matpacket som vi samlade in pengar till i December. Vi hade som mål att dela ut 50st paket till familjer som behövde det men det slutade med att vi delade 126 matpaket itsället! Det blev dessutom tillräckligt med pengar att dela ut 100st små julklappar till barn som inte skulle fått något alls annars.

Utöver detta har vi också haft Sommaravslutning på Fanica(vilket inte var någon avslutning alls för vi fortsatte som vanligt veckan efter) där vi gjorde drama och delade ut ännu fler matpaket och julklappar. Strax efter detta så var det ju så klart dags för vårt Jullov. Tjejerna i gruppen har befunnit sig lite överallt medans jag och Einar har umgåtts med mi familj som kom och hälsade på. Vi hann med att både fira jul, vara med på Fanica, se saltöken, La Paz och inte minst åkte min familj till Machu Pichu.

Men nu har vi lagom hunnit komma igång med schemat igen och allt börjar bli som vanligt eller iallafall så vanligt som det blir här.


Senaste inläggen:
bottom of page